Meesters in Duurzaamheid

Over ons

Mijn naam is Sharon Manvis 29 jaar. Ik onderneem nu één decennia binnen de verduurzamende wereld. Hierdoor heb ik een tiental samenwerkingen met verschillende partijen die zeer gespecialiseerd zijn in één specifiek duurzaam product voor het verduurzamen van jouw woning, de faciliteit en de omgeving daaromheen.

Mijn drijfveer is om voor zoveel mogelijk mensen een besparing van energieverbruik te realiseren, om zo hun ‘ecologische voetafdruk’ te verminderen. Indien mogelijk, door middel van een budget-neutrale investering of zelfs per saldo, direct een netto besparing.

Ook investeren met eigen geld in de verduurzaming loont en levert veel meer rendement op dan wanneer je jouw geld op een spaarrekening hebt staan.

Samen met mijn partners, bieden we jou kosteloos advies en een offerte op maat met een transparante prijsstelling.

Alles wordt volledig gefaciliteerd van A tot Z. We bieden tot 20 jaar garantie, 25 jaar nazorg en te allen tijde zijn wij een aanspreekpunt voor jou.

Door onze ervaring en verfijnde werkwijze behaal je direct het optimale rendement. Wij creëren samen met jou een meerwaarde van woningen en/of bedrijfspanden. Daarnaast krijg je een beter energielabel en zetten we ons samen in voor een beter milieu

Tot slot ben je als particulier en ondernemer klaar voor de toekomst. Geen gezeur meer vanwege de komende nieuwe wetgevingen in 2023 en verplichtingen om jouw pand energieneutraal te maken.

Boek nu in minder dan 1 minuut een afspraak online

Wil jij precies weten wat een complete montage kost, wat het oplevert en welke financieringsmogelijkheden en/of subsidies er voor je zijn? Onze accountmanagers helpen je graag bij de juiste keuze!

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan over de mogelijkheden en ontvang een kosteloos advies bij jou op locatie.